Nieuwe Cirque du Soleil Shows aan boord van MSC Cruises

Waarom we ook van MSC Cruises houden? Omdat we ook van de wondermooie shows van Cirque du Soleil houden. En laat MSC nu net al bijna 6 jaar lang een samenwerking met Cirque du Soleil hebben. Wie ooit al eens een show van dit gezelschap heeft bijgewoond, begrijpt meteen wat we bedoelen. Adembenemende lichteffecten, acrobatiek die je stoutste dromen overtreft en een decor dat je meeneemt in een betoverende wereld van mystiek, fantasie en sprookjes. We waren dan ook blij toen we vandaag vernamen dat MSC Cruises twee nieuwe shows heeft onthuld voor het MSC Cruiseschip; de MSC Bellissima. De MSC Bellissima zal pas in maart 2019 in gebruik genomen worden, maar de twee Cirque du Soleil shows die je aan boord zult kunnen bewonderen, zijn nu al wel bekend. Het gaat om Syma – Sail Beyond Imagination and Varélia – Love in Full Color.

De samenwerking tussen MSC en Cirque du Soleil zal trouwens in 8 unieke shows resulteren die op alle Meraviglia-klasse cruiseschepen zullen te zien zijn. Wat deze shows zo uniek maakt is dat ze enkel en alleen op zee te zien zijn. Niet voor niets wordt er naar Cirque du Soleil At Sea verwezen. En nu het woord Meraviglia is gevallen, zullen sommige mensen al meteen de link met de MSC Meraviglia leggen. En het is inderdaad op dit cruiseschip dat vorig jaar de shows Viaggio en Sonor van start gingen. Speciaal voor de shows namen Cirque du Soleil en MSC Cruises ook hun theater- en showruimte onder handen. Dit resulteerde in een theater dat je nergens anders op zee zult tegenkomen, namelijk de Carousel Lounge. De Carousel Lounge is in één woord ‘indrukwekkend’ te noemen en laat Cirque du Soleil toe om hun creativiteit te laten botvieren.

Wat je van de Cirque du Soleil shows mag verwachten?

De shows zelf hebben we nog niet kunnen bewonderen en ook de bijhorende video’s vertellen ons niet al te veel. We proberen al een tipje van de sluier op te lichten en delen natuurlijk ook de nu beschikbare video’s. Van zodra we meer beelden ontvangen, kan je deze hier vinden.

Syma – Sail Beyond Imagination

Syma is het een verhaal van een jonge en stoere zeevaarder. Hij vertrekt op een epische reis die hem langs de mooiste plekjes op aarde brengt. Onverschrokken als hij is, waagt hij ook een sprong in troebel water. Deze sprong brengt hem naar een onderwaterwereld die zo uit een droom zou kunnen geplukt zijn. Het eiland waarop hij terechtkomt telt een allegaartje van kleurrijke schepsels. De reis van de zeevaarder wordt door Cirque du Soleil ondersteund door onvergetelijke videobeelden, een adembenemend decor en acrobatische kunstjes van wereldniveau.

 

Varélia – Love in Full Color

 

Varélia is een liefdesverhaal met in de hoofdrol twee opvallende personages. Het verhaal draait namelijk om de ‘ongepaste’ liefde tussen een prinses met een purperen huid en een aanstekelijke jongeman die echter blind door het leven gaat. Hun liefde is sterker dan ooit en lijkt niet gebroken te kunnen worden, tot er plots een man met slechte bedoelingen opduikt. Hij ontvoert de prinses. De blinde held blijft echter niet bij de pakken zitten en samen met enkele vrienden smeden ze een plan om de prinses uit de handen van de slechterik te verlossen.

 

Geef een reactie