Norwegian Encore krijgt racebaan, lasershootarena en virtual reality complex

Wat we leuk vinden aan cruises? Naast het romantische karakter dat ons van Titanic-scènes met Leonardo Dicaprio doet dromen, kijken we telkens weer uit naar de activiteiten en faciliteiten die er aan boord van een cruiseschip te beleven zijn. Als drijvende steden verzorgen de cruiseschepen van tegenwoordig immers topentertainment en dan is het altijd halsreikend uitkijken naar zaken die je nog nooit op een andere cruise bent tegengekomen. Volledig in deze lijn van topentertainment en leuke nieuwigheden past het nieuwste cruiseschip de Norwegian Encore waarvan deze week de eerste kiel werd gelegd. Norwegian Cruise Line maakte deze week het entertainment voor het cruiseschip, dat in de herfst van 2019 haar eerste cruise zal maken, bekend. En dat de 4000 cruisepassagiers zullen genieten dat staat als een paal boven water!

Gocart racebaan over twee dekken

Norwegian Cruise Line is momenteel de enige rederij die gocart racebanen op zee aanbiedt. Om deze ervaring nog unieker te maken en de hartslag nog meer de hoogte in te jagen, voorzien ze op de Norwegian Encore een Gocart racebaan van twee verdiepingen hoog. En dat je hartslag de hoogte in zal gaan, is wel zeker. 10 uitdagende bochten, 4 delen die tientallen meters boven de zee hangen en de langste racebaan op zee… Laat de Max Verstappen in jezelf maar bovenkomen. Leuk ook is het centrale gedeelte van de racebaan waar gasten de gocarts niet alleen kunnen zien, maar waar ze de voorbijrazende gocarts ook met een laser een turbo boost kunnen geven.

norwegian encore racebaan

Norwegian Encore racebaan

Virtual reality op de Norwegian Encore

Naast een Gocart racebaan zal de Norwegian Encore ook het Galaxy Pavilion tellen. Het Galaxy Pavilion is een ruimte van bijna 1000 m² waarin virtual reality centraal staat. Technologie, innovatie en verschillende interactieve spelletjes gaan hier hand in hand. Van virtuele ervaringen met sensoren tot een heuse escape room die de gasten meeneemt in een labyrint van avonturen. Er is voor elke persoon en voor elke leeftijd wel wat wils in dit gedeelte van de Norwegian Encore.

Wees een laserheld in Atlantis

Omdat de enige open-air lasershootarena op de Norwegian Bliss zo populair blijkt, besliste Norwegian Cruise Line om het lasershoot concept ook naar de Norwegian Encore te halen. Op de Norwegian Encore zal het lasershoten draaien rond de verdwenen stad Atlantis. Vol met nieuwe elementen die voor een nog uniekere en interactievere ervaring moeten zorgen.

De Norwegian Encore zal tot slot ook over een gigantisch aquapark beschikken. Dit aquapark kennen we van de Breakaway en Breakaway-Plus klasse cruiseschepen. Kenmerkend aan dit aquapark zijn de verschillende waterglijbanen die over verschillende dekken van het schip lopen.

Veel om naar uit te kijken dus! Voor ons mag het snel herfst 2019 zijn!

Geef een reactie