De OceanMedallion: draagbare technologie voor dat tikkeltje meer

Wij zijn wel te vinden voor nieuwe en innovatieve snufjes. En zeker als ze ook nog eens met een cruise gecombineerd worden. Dit is het geval bij Carnival Cruises met de OceanMedallion, een uniek draagbaar toestel dat onder de categorie van de wearables valt. Carnival Corporation is een marktleider in de wereld van de cruises, met 9 rederijen en meer dan 100 cruiseschepen in dienst. De rederij wordt echter niet alleen erkend voor haar uitmuntende cruises maar op het CES 2019 Innovation Awards Honoree ook voor deze bijzonder unieke wearable. De OceanMedallion is een revolutionair draagbaar toestel dat de cruise-ervaring van gasten de hoogte instuwt. Hoe de OceanMedallion precies bijdraagt tot de ultieme cruise-ervaring? We zetten graag enkele van de voordelen van dit draagbaar toestel op een rijtje:

1 Zonder sleutel toegang tot je hut: Toegang zonder sleutel tot je hut is zonder twijfel een van de grootste voordelen van de OceanMedallion. Iedere gast wordt op veilige wijze gescreend en met de gepaste OceanMedallion opent de deur automatisch. Je krijgt er bovendien een persoonlijke welkomstboodschap gratis bij.

2 Bestellen zonder bellen: De OceanMedallion kan ook gebruikt worden om een bestelling te plaatsen bij een van de bars of restaurants op het cruiseschip. Het eten en/of drinken wordt dan op een van de eet/drinklocaties aan boord van het cruiseschip geleverd.

  1. Betalen zonder geld: Zonder zorgen betalen… dat is precies wat de OceanMedallion als doel heeft vooropgesteld. Hierdoor heb je geen cash of bankkaarten meer nodig en kan het personeel zich de volle 100% op de gasten focussen.
  2. OceanCasino: Gasten kunnen op bepaalde toestellen met echt geld gokken op verschillende spelletjes zoals slots, bingo, poker, roulette, keno en de loterij. En dit van eender waar aan boord.
  3. OceanCompass: OceanNav en ShipMates. Op bepaalde toestellen aan boord kunnen gasten hun weg kunnen plannen doorheen het cruiseschip met behulp van OceanNav. Een intelligente navigatie-assistent toont je de weg. ShipMates kan gebruikt worden om je vrienden, familie of kinderen te lokaliseren.
  4. JourneyView: Op bepaalde toestellen aan boord kunnen gasten met behulp van de OceanMedallion toegang krijgen tot een real-time weergave van hun cruise en de plek waar ze zich momenteel bevinden. Ook alle activiteiten en evenementen die op het cruiseschip plaatsvinden, worden getoond.
  5. OceanView: Gasten kunnen meer dan 100 uur aan prijswinnende Ocean Original content naar hun smartphone streamen, zonder extra kosten. Deze beelden worden ook elk weekend op ABC en NBC getoond.
  6. PlayOcean: Op verschillende plekken op het cruiseschepen kunnen de passagiers spelletjes spellen. Van woordspelletjes over quizzen tot een interactieve schattenjacht.

Carnival Corporation heeft haar OceanMedallion eerst naar de Princess Cruiseschepen uitgerold. Het uiteindelijke doel is wel om deze wearable ook binnen alle andere rederijen van de maatschappij de te gaan gebruiken. OceanMedallion is momenteel al beschikbaar op de Caribbean Princes. Crown Princess, Ruby Princess en Golden Princess zijn de volgende gelukkigen in het rijtje.

 

Geef een reactie